Home » Duo's » Red live

Red live bestaat uit zanger/toetsenist Michel en zangeres Warda.
Red live heeft een uitgebreid repertoire met daarin een groot aantal medleys. Daarin zitten onder andere dansbare nummers, soul, rock, disco knallers, Nederlandstalige meezingers en hits van nu. Daardoor kun je rekenen op veel afwisseling.
Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om achtergrond muziek te verzorgen en romantische nummers te brengen op een bruiloft. Voor iedere gelegenheid is er een passend repertoire.


Repertoire

Hieronder een greep uit het repertoire: - Abba Medley - Rock&Roll Medley (o.a. Johnny Be Good, Jailhouse Rock, Umbrella) - Disco Medley (o.a. Disco Inferno, YMCA, I Feel Good) - Rock Medley (o.a. Livin’on a prayer, Summer of ’69, Final Countdown) - Soul Medley (o.a. Soulman, Knock on wood, Sweet Soul Music) - Whitney Houston Medley - Cowboys en Indianen - Girl - Paradise by the dashboardlight - Proud Mary - Don’t worry ‘bout a thing - Leef - Angels - Thinking out loud.


Praktisch

We beschikken over een eigen geluidsinstallatie, waardoor we ons volume aan kunnen passen aan het feest. Om het plaatje compleet te maken beschikken we ook over een eigen lichtshow. Van te voren is er altijd contact met degene die ons inhuurt, om zo goed mogelijk aan de wensen en verwachtingen van die persoon te kunnen voldoen. Uiteindelijk moet het een onvergetelijk feest worden!

 

Michel

Zanger & Pianist

Dit is Michel, de zanger en pianist van Red live! Met ruim 23 jaar ervaring met zingen en spelen in verschillende bands, heeft hij al heel wat bruiloften, dorpsfeesten en bedrijfsfeesten meegemaakt! Hij is begonnen met klassiek orgel spelen, waarna hij snel de overstap heeft gemaakt naar het pianospel. Naast zingen en piano spelen, houdt hij ervan om nog even los te gaan op het drumstel. Het is zijn passie om op het podium te staan en interactie te hebben met het publiek!

Warda

Zangeres

Dit is Warda, de zangeres van Red live! Ze heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Ze is muziekdocent in Leeuwarden. Tijdens haar studie in Utrecht heeft ze piano-, gitaar- en zangles gehad. Daarnaast kan ze ook nog dwarsfluit spelen. Warda heeft al ruim 10 jaar ervaring als zangeres in verschillende bands! Ze vindt het geweldig om muziek door te kunnen geven!

Red live