Waar en waarom? MaJa kan echt overal spelen. Ze maken uw bruiloftsfeest tot een swingend succes maar ook op een verjaardag, barbecue of tuinfeestje is het duo een graag geziene gast.
Daarnaast schuwt MaJa ook het grotere werk, zoals volle café’s, discotheken en feesttenten niet. Verder zorgt het duo voor geslaagde feestavonden in sportkantines en op campings. Kortom voor elk wat wils; altijd en overal!
MaJa beschikt over kwalitatief goede apparatuur hetgeen eventueel is uit te breiden met een geluidsman en met een vette lichtshow. Beide zangers hebben een erg uitgebreid repertoire van bijv. Elvis, Jannes, Elton John, Jim Reeves, Danny Vera, Frans Duyts, Eagles, Andre Hazes, Lionel Richie…..en nog vele anderen! De veelzijdigheid (zonder de zangers te imiteren!) is hun kracht! 

 

Marc Roelaarts: zanger/bassist bij Wall of Roses en bassist bij Soul Deep.

Jaap Velema: bassist, zanger van de Blitzers

Waarom de naam MaJa? Simpel antwoord:
MA = Marc  &  JA = Jaap

Wie zijn Zangduo MaJa? MaJa is een mix van twee ervaren muzikanten die er in 2009 achter kwamen, dat het geweldig is om met een grote band op het podium te staan, maar dat het ook geweldig is om gewapend met microfoon en kwalitatief goede orkestbanden “gewoon” lekker nummers te zingen voor publiek.
Dus geen toeters en bellen. Alleen twee microfoons en een laptop…!

Gewoon leuke liedjes zingen! De essentie van muziek beleven, dat is wat MaJa wil en doet! In een avondvullend programma worden hits vanaf de jaren 50 tot heden gebracht, waarbij ook zeer veel aandacht voor het Nederlandstalige werk. Mooie, gevarieerde liedjes, afgewisseld met een stomende discostamper, een stevige rocker of een meezingbare inhaker. MaJa doet het allemaal. De gevoelige ballads ontbreken evenmin in het repertoire.

 

 

Hieronder een aantal fragmenten van Zangduo MaJa:

Sound of silence - Simon & Garfunkel

Eternity - Robbie Williams

Imagine - John Lennon

The longest time - Billy Joel