Home » MR-Events » Even voorstellen

Marc Roelaarts is als muzikant vanaf 1985 al zeer actief in het coverbandcircuit. Ooit als drummer begonnen en daarna diverse instrumenten gaan bespelen. Momenteel is hij zanger/toetsenist van de Groningse allround formatie Ten Speed, zanger bij Zangduo MaJa en toetsenist/zanger bij de Groningse rock-formatie Wall of Roses.

"Ja erg druk, 3 bands...maar wat is het kicken en genieten om in deze formaties te spelen en te zingen". aldus Marc zelf.​

Ook is Marc ruim 30 jaar actief in de Logistieke wereld. Dat is nu juist waar hij vanaf 1 sept 2020 afscheid van gaat nemen en dan begint de periode MR-Events. Hij zal zich fulltime daar op gaan storten. "32 uur werken en erg veel optredens in de weekenden en ook door de week, is niet meer te combineren. Het verschil tussen een 'gewone' baan van 08.00 tot 17.00 en op het podium staan is niet met elkaar te vergelijken, qua beleving en gevoel. Vandaar de keuze om voor mezelf te beginnen. Ik ga zelf ook veel zingen, omdat zingen één van de mooiste dingen is wat ik doe in de muziek. Hoe je mensen, jong en oud, kunt raken met zingen, is met geen pen te beschrijven".

​In de tientallen jaren actief in de muziek heeft Marc veel connecties opgebouwd  en dat gaat hem zeker helpen om van MR-Events iets moois te maken. Mensen vragen hem weleens hoe hij zichzelf wil onderscheiden van de bestaande evenementenbureaus. 

"Omdat ik veel met bureaus heb gewerkt, merk ik dat persoonlijk contact echt het verschil kan maken. Ik wil de mensen graag persoonlijk zien, om zo tot een feest op maat te komen. Na een evenement zal ik contact opnemen met de klant om te kijken of het goed bevallen is.

​