Home » MR-Events » Verpleeghuis

Verpleeghuis

Een ieder weet dat in een verpleeghuis bewoners zitten, voor wie elke dag weer dezelfde is als de dag ervoor. MR-Events wil graag zorgen dat ouderen een aantal leuke momenten gaan beleven met muziek uit hun tijd.

 

Met een gitaar leuke, oude en bekende liedjes zingen, zorgt ervoor dat de ouderen even terug gaan in de tijd van Wim Sonneveld, Ramses Shaffy, Vader Abramham  en een Amsterdamse smartlappenmedley! Ook met een compacte geluidsinstallatie kunnen we zowel in de woonkamer of met mooi weer in de binnentuin zingen. Dat is wat MR-Events graag voor de ouderen wil doen.

 

Marc van MR-Events heeft 9 jaar gewerkt in deze branche (Harting-Bank) en heeft veel connecties binnen de verpleeg en verzorgingstehuizen. Zo kwam Marc op 20 maart 2020 op het idee, om met een verreiker langs diverse verpleeghuizen te gaan, om op 'grote hoogte' te gaan zingen voor de bewoners, want de bewoners moesten vanwege de corona-crisis binnenblijven, vandaar deze actie om ze van de buitenkant toe te zingen en dit was voor Marc, Jaap Velema (Zanger van Zangduo MaJa en bassist van Abba Experience) en Mandy Nijboer (zangeres Ten Speed) een unieke ervaring en ze hebben echt genoten van de interactie en de reacties van de bewoners.

 

                                        "het was een dag met een lach en een traan"