Verpleeghuis

Een ieder weet dat in een verpleeghuis bewoners zitten, voor wie elke dag weer dezelfde is als de dag ervoor. MR-Events wil graag zorgen dat ouderen een aantal leuke momenten gaan beleven met muziek uit hun tijd.

 

"Leuke, oude en bekende liedjes zingen" Dat zorgt ervoor dat de bewoners even terug gaan in de tijd van Wim Sonneveld, Ramses Shaffy, Elvis Presley, Jim Reeves, Vader Abraham en een Amsterdamse smartlappenmedley! Met een zeer compacte geluidsinstallatie kunnen we zowel in de woonkamer of met mooi weer in de binnentuin of binnenplaats zingen. Dat is wat MR-Events graag voor de ouderen wil doen.

 

Marc van MR-Events heeft 10 jaar gewerkt in deze branche (HartingBank) en heeft veel connecties binnen de verpleeg en verzorgingstehuizen. Zo kwam Marc op 20 maart 2020 op het idee, om met een verreiker langs diverse verpleeghuizen te gaan, om op 'grote hoogte' te gaan zingen voor de bewoners, want de bewoners moesten vanwege de corona-crisis binnenblijven, vandaar deze actie om ze van de buitenkant toe te zingen en dit was voor Marc, Jaap Velema (Zanger van Zangduo MaJa en bassist van Abba Experience) en Mandy Nijboer (zangeres Ten Speed) een unieke ervaring en ze hebben echt genoten van de interactie en de reacties van de bewoners.

 

                                        "het waren dagen met een lach en een traan"