Mijn naam is Mandy Nijboer, ik zing al vanaf mijn 15e in kroegen, sportverenigingen en al het andere wat je kan bedenken.
Je zou me kunnen kennen van mijn optredens met Zanger Klaus. Zo heb ik onder andere gestaan bij op Rikodais maar ook andere feesten, bijv. diverse verjaardagen, voetbalfeesten en braderieën heb ik bijgewoond en heb ik meerdere malen gezongen voor KIKA in Delfzijl.

Dankzij Klaus kwam ik terecht in mijn eerste band namelijk Partyband Jukebox. Hier heb ik wat meer podium ervaring opgedaan en ben ik gaan houden van het spelen in een band. Deze band duurde helaas niet zo lang. Wel hebben wij een paar te gekke optredens gehad in onder andere Woltersum, Schildwolde en Tolbert.

Na Jukebox heb ik veel alleen gezongen en samen met Klaus. Ik heb zelfs een CD opgenomen met allemaal covers bij Anne Alma deze is ook nog te verkrijgen. Hierna heb ik kort in Vintage Vibes gezongen. Wij hebben één heel leuk optreden gehad in een truck in Schildwolde maar daar is het bij gebleven. Dit heeft ook in de krant gestaan toen der tijd.

Mocht er dan nog geen lampje zijn gaan branden en denk je toch van ik ken haar ergens van dan heb ik nog een optie dat is mijn fantastische band Ten Speed. Ik heb daar in totaal 5 jaar in gezongen. Ik heb nog nooit zoveel geleerd en ben nog nooit zo veel gegroeid, maar dankzij deze toppers ben ik waar ik nu sta.
Wij hebben samen al op zo veel feesten gestaan en gespeeld onder andere scheepsjoagen in Onderdendam met een heel mooi podium op het water, maar de feesttent in Engelbert in 2019 was voor mij wel echt een hoogtepunt.

Dankzij de band zing ik nu ook vaker met Marc alleen. Wij gingen voorheen op pad als Duo MaMa. Dit omdat ik dan vervanger was voor Jaap van Duo MaJa. Maar we vonden het zo leuk dat we er een losse optie van gemaakt hebben en nu gaan we op pad als Duo Marc en Mandy.

Ik vind het heerlijk om mensen te verblijden en ik hou er van om voor publiek te zingen en er samen een knal feest van te maken. Maar niet te overdreven! Mijn kracht zit hem in het onderlinge contact. Tussen de mensen staan en samen een lolletje maken. Niet in het verkleden en gekke kostuums. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!