Nelleke Honning zingt al bijna haar hele leven in verschillende formaties en in verschillende stijlen.

Zo heeft zij onder andere deel uit gemaakt van Partyband Suc-6 en coverband The Joke en hiermee vele bruiloften en feesttenten op de kop gezet. Deze wilde haren heeft ze een beetje verloren, maar heel af en toe valt ze nog te verleiden om een stevig rocknummer in te zetten.

Een aantal jaren geleden heeft ze een tijdje met nostalgisch repertoire (liedjes van Wim Sonneveld, Willeke Alberti, etc.) op het podium gestaan, met name voor de oudere doelgroep. Dit heeft zij o.a. samen gedaan met de Zingende Broeder.

Sinds vorig jaar maakt Nelleke af ten toe ook deel uit van de popcover-formatie Eikens & Warta, bekend in Drenthe en omstreken. 

De stijl die Nelleke het meest op haar lijf geschreven is, is de easylistening/jazzy stijl waarmee ze al vele jaren recepties, diners, borrels, etc opluistert. Nadat ze bijna 15 jaar in de band Razzmajazz heeft gezongen, zingt zij inmiddels al een behoorlijke tijd als solo-zangeres en is ze te boeken als Nelleke Honning fresh jazzy sounds. 

Dit repertoire is heel herkenbaar voor velen, met nummers van Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Stevie Wonder, maar ook nieuwere artiesten als Adele, Amy Winehouse en Caro Emerald komen voorbij. 

Een optreden in jazzy stijl is heel geschikt voor op de achtergrond bij een receptie of borrel, maar kan ook heel passend zijn bij bijvoorbeeld een kunstexpositie, een chique opening, een kledingshow.....

Naast de fresh jazzy sounds, is Nelleke ook te boeken met nostalgisch repertoire, herkenbare liederen vanaf de jaren 40 tm 80, zowel in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. 

Het is ook mogelijk om een speciaal programma met popnummers uit de jaren 60/70 te boeken. Denk aan CCR, Elvis Presley, Abba, Beatles,herkenning alom en meezingen is een must!

Tot slot, Nelleke zingt ook mooie, persoonlijke nummers, bijvoorbeeld bij een uitvaart of herdenkingsdienst.